Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ…



            Θέλω να πιστέψετε, πως δεν είναι στις προθέσεις μου να σας προκαλέσω με το παρακάτω κείμενο. Ωστόσο, είμαι υποχρεωμένος να σας προειδοποιήσω ότι το περιεχόμενό του, ενδεχομένως να σας τρομοκρατήσει στην περίπτωση που τυγχάνει να τρέφετε πατριωτικά αισθήματα ή να σας σοκάρει με την ακραία και παράνομη κατά τον αντιρατσιστικό νόμο ορολογία-φρασεολογία του (π.χ. …αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών ή …διαιώνιση της ελληνικής φυλής), στην περίπτωση που είστε “πιστοποιημένοι” αγωνιστικά, ως προοδευτικοί πολίτες:
            « Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εθνικού κινδύνου. Οι αρνητικές πληθυσμιακές εξελίξεις επηρεάζουν ολόκληρο τον εθνικό οργανισμό και την κοινωνική συνοχή. Τα προβλήματα μείωσης του ελληνικού πληθυσμού πέραν από τις οικονομικές επιπτώσεις που επιφέρουν γενικά, για τη χώρα μας ειδικά έχουν σχέση με την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Η μείωση των γεννήσεων τα τελευταία σαράντα χρόνια απειλεί σοβαρά την ανανέωση και την διαιώνιση της ελληνικής μας φυλής.
Οι δημογραφικές διαφορές γειτονικών κρατών ή εθνοτήτων που συμβιούν στην ίδια χώρα, δημιουργούν προβλήματα με βαθμιαία επικράτηση των ισχυρότερων δημογραφικών δυνάμεων σε βάρος της Ελλάδας.
Τα πληθυσμιακά κενά που δημιουργούνται σε διάφορα εδαφικά διαμερίσματα, όπως νησιά και ορεινές περιοχές, υπάρχει κίνδυνος να καλυφθούν από αλλοδαπούς κυρίως μουσουλμάνους, με εξαιρετικά δυσμενή απώτερα επακόλουθα. (προστριβές  στην  αγορά  εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητας, διακίνηση ναρκωτικών και γε­νικά πράξεων βίας και αυθαιρεσίας).
Με  την  αθρόα  είσοδο  λαθρομεταναστών-αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες, η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινω­νικοοικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγο του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής.
Εάν για την ανανέωση του εργατικού μας δυναμικού και γενικά την πορεία της οικονομίας μας και των ασφαλιστικών ταμείων στη­ριχθούμε στους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής πολύ γρήγο­ρα θα δημιουργηθούν προβλήματα σοβαρά με κοινωνικές και εθνικές προεκτάσεις  σύμφωνα με την εμπειρία των περασμένων 10ετιών σε χώρες της Δ. Ευρώπης. Οι μουσουλμάνοι έχουν άλλα πρότυπα, άλλα ιδανικά και διαμορφώνουν άλλες κοινωνίες διαφορετικές του δυτι­κού πολιτισμού.
Στη χώρα μας, στην οποία σήμερα η γεννητικότητα είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, το δημογραφικό πρόβλημα παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις, που μπορεί να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα.
Η δημογραφική εξασθένιση-γήρανση της κλασσικής Ελλάδος και του Βυζαντίου οδήγησε, σύμφωνα με έγκριτες μαρτυρίες, τον Ελληνισμό σε υποταγή αιώνων και παρ' ολίγον σε ολοκληρωτικό αφανισμό.
Στις Ένοπλες Δυνάμεις δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα λόγω της μείωσης του αριθμού των στρατευσίμων.
Τα προβλήματα του πληθυσμού κατά τον διάσημο Γάλλο δημογράφο Alfred Sauvy, είναι “τόσο θεμελιώδη που εκδικούνται τρομερά εκεί­νους που τα αγνοούν και καμιά χώρα δεν μπορεί να ζήσει αν δεν πι­στεύει στη ζωή”».
            Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας πληροφορήσω, ότι το κείμενο αυτό, είναι ένα μικρό απόσπασμα από το πόρισμα που υποβλήθηκε από διακομματική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και το οποίο αποδέχθηκε ομόφωνα το 1993 η Εθνική μας Αντιπροσωπεία και όλα τα κόμματα!
 Αν η δημογραφική και μεταναστευτική πραγματικότητα δημιουργούσε ανησυχία και έντονο προβληματισμό πριν εικοσιπέντε χρόνια, σήμερα που φτάσαμε στο σημείο οι γεννήσεις να υπολείπονται των θανάτων και τα γεωπολιτικά δεδομένα να έχουν διαμορφώσει ένα δραματικά δυσμενέστερο μεταναστευτικό ζήτημα, ποιες είναι άραγε οι θέσεις των κομμάτων και της εθνικής μας αντιπροσωπείας; Ποια μέτρα λαμβάνονται; Θεωρούνται τα συμπεράσματα και οι προτάσεις εκείνου του πορίσματος επίκαιρα και ουσιαστικά ή μήπως φαντάζουν ως αναχρονιστικά και ξεπερασμένα; Ενδιαφέρεται κανείς γι αυτή την έρημη πατρίδα και την κληρονομιά της ή δεν ασχολείται κανείς επειδή το θέμα δεν …πουλάει;
Μεθαύριο θα κάνουν παρέλαση από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης τα καλάθια με τις υποσχέσεις των πολιτικών αρχηγών για να σαγηνέψουν τα αφελή πλήθη και θα παρουσιαστούν τα …ρηξικέλευθα προγράμματα που θα αναστήσουν υποτίθεται την ημιθανή οικονομία μας. Κανείς όμως δεν πρόκειται να αναφερθεί σε μέτρα για την επίλυση του μεγαλύτερου προβλήματος της χώρας, του δημογραφικού, παρότι αυτό συνδέεται άμεσα και άρρηκτα με την οικονομία, το χρεοκοπημένο ασφαλιστικό, τις πολυπόθητες επενδύσεις και την ανύπαρκτη ανάπτυξη!!
Με συγχωρείτε αν με αυτό το κείμενο, απέσπασα την προσοχή σας από άλλα φλέγοντα ζητήματα όπως είναι ο πρόσφατος ανασχηματισμός της κυβέρνησης, η αντιπαράθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με έναν εκδότη δημοσιογράφο, η επανεμφάνιση της ¨περιφερειάρχισσας¨ και του ¨δήμαρχου¨ της πυρκαγιάς, τα «απόρρητα» των wikileaks που αισιοδοξούν μαζί με την κα Μέρκελ να ενισχύσουν το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα στα Σκόπια, οι Γιάνκηδες της ΔΕΘ που …σκοτώνονται ποιος θα πρωτοεπενδύσει στην Ελλάδα, η ανησυχία των Συντακτών (αλήθεια πόσοι είναι;) μήπως και πετύχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των Πρεσπών και οι προσβλητικές ως προς το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών δημόσιες αναρτήσεις, της κάθε τηλεοπτικής ποντικομαμής!!!
Με συγχωρείτε...

Γιάννης Β. Δεβελέγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου